3 manieren om uw stickers in de winkel te plakken

door | 9 maart 2022

Als je zelf stickers maakt of kent mensen die dat doen, dan weet je dat het heel veel werk is om heel veel stickers in de winkel te plakken. Hoe moet het dan wel en waar moet ik op letten?

Hoe om uw stickers in de winkel te plakken

Het kan zijn dat u niet meteen weet hoe om stickers te plakken. Dit is heerlijk, want u bent de eigenaar van de winkel en kunt dus doen wat u wilt! Neem maar eens een paar stickers de winkel in en kijk hoe ze je verbazen. Sommige zullen zeggen “wat frist de winkel op” of hoe ze zo’n sticker duidelijk wijst op eventuele kortingen. Wat het ook is, het is allemaal prima! Zoals gezegd het is uw winkel! De meest eenvoudige manier om stickers te gebruiken is om ze op de ramen te plakken of op vlakke ondergronden zoals muur of grond. Als u dit doet, bent u er zeker van dat de klant of bezoeker ziet wat u wilt aantonen.

Hoe om met drukwerk meer in de winkel te verkopen

Om de verkoop van producten in de winkel te laten groeien is het eenvoudig om posters en flyers op te hangen. Het is ook verleidelijk stickers te plakken over een nieuw product die ze kunnen kopen of wanneer er een actie is. kijk maar in de tijd van anderhalve meter, de vloerstickers vond je toen overal!

Hoe u door uw stickers verkocht met lage korting

Het is waar dat kortingen goed zijn voor verkoop, dat vind u terug in uw administratie. Het is ook waar dat uw stickers beter ontvangen worden als u zou denken. Uw klanten zullen uw stickers dan ook niet kunnen ontlopen omdat die op alle zicht locaties aanwezig zijn uw verkoop gaat omhoog net zoals je in de rij wacht naast dat mandje met snoep in de aanbieding.. de twijfel is er omdat het wordt getoond! verkoop meer met stickers in uw winkel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *